Модернізація торсіонних пружин секційних воріт.

Модернізація пружин - це комплексна зміна цілого ряду їх властивостей, що стало результатом наукової роботи фахівців даної галузі із застосуванням сучасного обладнання.

Нові пружини фарбуються в сірий колір (RAL 7004), а також мають інноваційне покриття. Воно являє собою спеціально розроблену систему, що складається з трьох шарів, кожний з яких володіє унікальними захисними властивостями. Перший шар - нове цинкове покриття, як і раніше, забезпечує електро-хімічний захист від корозії. Другий шар є сполучною ланкою між покриттями. Третій шар - спеціально створений хімічний склад, який значно покращує механічні властивості пружин і підвищує їх корозійну стійкість, що продовжує термін служби виробів.

На заводі DoorHan встановлено нове обладнання для виробництва модернізованих пружин, в процесі виготовлення вони проходять триступеневий контроль відповідності необхідним характеристикам і тільки після позитивного рішення служби контролю якості поставляються на склад для подальшого продажу.

 

 


Наші клієнти: ОРСП «Шувар» ТОВ «Ілта-Львів» ПАТ «Концерн-електрон» ЛФ ВАТ «Концерн ГАЛНАФТОГАЗ» СТО ТОВ «Сканія-Львів» ТОВ СУКП «Росан» ДП «Ен Джі Метал Україна» ЗАТ «Львівський автомобільний завод»