Секційні ворота для гаража (Львів)
Секційні ворота за індивідуальними проектами під ключ



Високотехнологічні секційні ворота для приватних володінь і промисловості - основна спеціалізація компанії «МС Україна». Конструкційно вони складаються з сендвіч-панелей, які з'єднуються і монтуються на місці установки аналогічно конструктору. Секційні ворота у Львові можуть додатково оснащуватися безліччю опцій, а також автоматизованим приводом, що робить їх дуже популярними.
 
«МС Україна» ставить перед собою мету тримати стабільно високу планку якості продукції та сервісу. Все замірники і монтажники, які працюють в нашій компанії, підтверджені кваліфіковані фахівці, що пройшли жорсткий відбір при працевлаштуванні.
 
Для максимально швидкого і комфортного обслуговування ми створили спеціальний відділ - службу супроводу. В її штат входять менеджери-консультанти, які в будь-який час готові допомогти порадами, а також оперативні бригади, які здійснюють навіть термінову збірку, установку і ремонт секційних воріт. Варто зазначити, що ми допоможемо не тільки з власними, але також відновимо ворота, придбані і змонтовані іншими фірмами.
 
Найбільш повно наш підхід до роботи характеризують сотні відгуків, які залишають клієнти в письмовому вигляді після завершення установки безпосередньо на об'єкті або в телефонному режимі у службі якості.
 
Купити ворота для гаража для приватного використання

Реалізація проектів для приватних будинків і котеджів в кожному конкретному випадку вимагає індивідуального підходу. Однак крім складнощів установки - нестандартних розмірів і типів опор, різних конструкцій і особливостей ландшафту, це дозволяє команді наших майстрів втілювати унікальні і творчі екстер'єрні рішення.
 
Наша компанія встановить і автоматизує ворота різних конструкцій для будь-яких приватних потреб, будь то котедж, дача, гараж або ділянка. Для в'їзду у двір підійдуть розпашні, рулонні і відкатні варіанти. В разі якщо при в'їзді на подвір'я є навіс, ми зможемо встановити також секційні.
 
При виборі типу воріт для гаража, близьким до оптимального є секційне рішення. У випадках же, коли їх установка в силу різних причин неможлива, найбільш практичним варіантом стають рулонні ворота, які виробляються з роллетного полотна.
 
Секційні ворота для промисловості



Клієнти, які шукають рішення для бізнесу, звертаються до нас із самими різними завданнями. Серед них, як ворота для невеликих майстерень та автомийок, так і багатофункціональні, технічно складні проекти для ангарів і виробничих цехів.
 
Ми розробляємо і монтуємо ворота у Львові для промислових потреб практично будь-якої конструкції і розміру. Вони можуть складатися з панелей панорамного типу повністю, бути скомбіновані з різних, обладнуватися вхідними дверима, а також іншими додатковими конструкційними опціями.
 
Типи воріт, які ми встановлюємо
Основна спеціалізація нашої компанії - це підйомні ворота для гаража (Львів), які монтуються з сендвіч-панелей або роллетного полотна. Також допоможемо з реалізацією проектів по відкатних та розпашних варіантів. Залежно від вимог клієнта, кожне рішення може мати автоматизований привід, контактний вимикач або управлятися дистанційно з пульта.
 
Як формується ціна на секційні ворота для гаража
Основним конструкційним елементом рулонних і секційних воріт є полотно. Виходячи з розміру отвору, в який планується установка, підбирається його розмір. Чим вище і ширше отвір, тим більше ціна на матеріал, а також монтажні елементи. Впливають на остаточну вартість і додаткові опції. Автоматичний підйомний привід, дистанційне керування, наявність двері в воротах, фарбування в нестандартний колір, фотодрук і багато іншого позначиться на ціні в бік збільшення.
 
Часті випадки, коли потрібна установка воріт на пошкоджених об'єктах - старих гаражах, промислових і фабричних спорудах. У цьому випадку необхідна додаткова підготовка перед монтажем - посилення пошкодженого отвору профілем з металу.
 
Три простих кроки для замовлення секційних воріт
Ми максимально спростили процес замовлення і установки воріт, навіть найскладнішої конструкції. Так, для цього необхідно:
1. Набрати нас по одному з контактних телефонів.
2. Вибрати зручний час для приїзду замірника, який погоджує питання варіанту, що вирішить вашу задачу і які саме ворота слід купити.
3. Обговорити день, в який буде проводитися монтаж.
 
Установка воріт проводиться в максимально стислі терміни, займає від одного дня, що залежить від складності проекту.
Наші клієнти: ОРСП «Шувар» ТОВ «Ілта-Львів» ПАТ «Концерн-електрон» ЛФ ВАТ «Концерн ГАЛНАФТОГАЗ» СТО ТОВ «Сканія-Львів» ТОВ СУКП «Росан» ДП «Ен Джі Метал Україна» ЗАТ «Львівський автомобільний завод»