Гаражні ворота
Ворота для гаража

Гаражні ворота вже давно перестали бути банальним засобом захисту транспорту від угону і перетворилися в самостійний елемент екстер'єру будинку, що поєднує в собі функціональність і привабливий зовнішній вигляд. З величезного каталогу воріт наша фірма готова запропонувати своїм клієнтам тільки високоякісні, надійні вироби. Вони мають масу істотних переваг, про які ми розповімо нижче.
 
Секційні гаражні ворота

Секційні ворота являють собою ряд багатошарових панелей, що з'єднуються в цілісне полотно. При відкритті дверей, вони акуратно, плавно і безшумно піднімаються по напрямних вгору до стелі. При їх використанні відпадає необхідність вишукувати вільне місце перед дверима прорізу, що дозволяє істотно заощадити корисний простір двору. Завдяки тому, що панелі з'єднуються «стик в стик», а також їх додаткового утеплення, така конструкція прекрасно утримує комфортну температуру в приміщенні.
Ми пропонуємо своїм клієнтам гаражні ворота з двома системами відкривання на вибір: ручна або автоматична. Остання дозволяє відкривати ворота, не виходячи з машини, за допомогою невеликого пульта. Ручний спосіб, в свою чергу, має на увазі відкриття їх вручну, що втім, не складе особливих труднощів, так як вага воріт рівномірно розподіляється і компенсується спеціальним пружинним механізмом.
Ми виготовляємо секційні ворота з різним кольором і типом поверхні, що дасть можливість вписати їх в навіть найвишуканіший інтер'єр.
 
Ролетні гаражні ворота

Даний тип воріт є цілісним полотном, що складається з легких алюмінієвих пластин. Відкриваються вони за допомогою згортання металевого полотна в спеціальний короб, встановлений під стелею гаража. Вони багато в чому схожі зі звичайними ролетами, але виробляються з більш товстої і міцної стрічки. Основним матеріалом для їх виготовлення виступає алюміній - легкий і міцний метал, який погано піддається впливу зовнішнього середовища і корозії.
Так само, як і в секційних, в ролетних воротах застосовується дві системи механізму підйому: ручна і механічна. При цьому остання також додатково оснащується системою ручного аварійного підйому полотна. Крім цього, ролетні ворота, на відміну від секційних, можуть бути обладнані вбудованим в дверний отвір або накладним коробом, що дає можливість підібрати оптимальну конструкцію виходячи з характеристик приміщення. Вартість і ціни одного проекту воріт можуть істотно варіюватися виходячи з типу обраного профілю, способу відкривання воріт, а також їх метражу. Ми здійснюємо весь спектр послуг, починаючи від складання індивідуального проекту і його установки, закінчуючи післягарантійним ремонтом і обслуговуванням.
 
Гаражні ворота промислового призначення

Секційні конструкції найчастіше застосовуються на виробничих і сільгосп об'єктах, а також в автомайстернях по обслуговуванню і ремонту автомобілів. Ми готові запропонувати нашим клієнтам якісну установку будь-яких дверей, навіть нестандартних розмірів. Найчастіше, подібні конструкції мають великі габарити, тому наші фахівці рекомендують перед установкою додатково посилювати дверний отвір за допомогою металевих балок або швелерів.
Вартість обраних воріт може варіюватися в залежності від складності проекту, обраних матеріалів і додаткових опцій. Наприклад, конструкція, оснащена автоматичною системою підйому, обійдеться трохи дорожче стандартної ручної.
Оскільки такі ворота мають порівняно великі габарити, вони піддаються додатковому посиленню. Щоб розрахувати вартість, а також проконсультуватися про те, яка модель і тип воріт підійдуть саме вам, зателефонуйте нам за контактними телефонами і наші менеджери з радістю допоможуть Вам з вибором воріт і прорахунком їх ціни.
Наші клієнти: ОРСП «Шувар» ТОВ «Ілта-Львів» ПАТ «Концерн-електрон» ЛФ ВАТ «Концерн ГАЛНАФТОГАЗ» СТО ТОВ «Сканія-Львів» ТОВ СУКП «Росан» ДП «Ен Джі Метал Україна» ЗАТ «Львівський автомобільний завод»