Автоматичні секційні ворота та їх переваги.

Автоматичні секційні ворота та їх переваги.


На сьогоднішній день автоматичними воротами вже нікого не здивуєш, так щільно вони ввійшли в наше життя. Головними причинами для такого масового попиту на даний тип воріт стали простота конструкції, зручність при експлуатації і надійність.

А тепер докладніше поговоримо про основні переваги секційних воріт. Ці ворота складаються з декількох секцій, які при відкритті переміщаються під стелю. Тим самим ворота не крадуть простору і не заважають руху машини. Такі ворота можна встановлювати навіть в дуже обмеженому просторі.

Взимку відкриття воріт вгору рятує власника гаража від необхідності розчищати перед гаражем сніг, як у випадку з металевими воротами. Виключений і варіант пошкодження машини в результаті раптового захлопування дверцята воріт, наприклад через порив вітру. Наступний важливий момент - це комфорт при використанні. Для того, щоб відкрити і закрити автоматичні ворота, достатньо лише натиснути на пульт дистанційного керування (пульт ДУ ) . Це особливо приємний момент взимку або в сиру погоду. До речі, навіть у разі відключення електроенергії ворота легко можна розблокувати і перевести їх у ручний режим управління.

Дані ворота володіють підвищеними теплоізоляційними властивостями, що дозволяє зберігати тепло всередині гаража. Це досягається завдяки якісним ущільнювачам між панелями, які максимально примикають один до одного. Тому температура всередині гаража залишається оптимальною і машина в ньому легко заводитися навіть у сильний мороз.

Крім того , автоматичні секційні ворота ще й довговічні. Вони складаються із сталевих листів гарячої оцинковки і не схильні до корозії. При правильному монтажі термін служби секційних воріт доходить до 20 років. І, наостанок, хотілося б згадати про стильний дизайн цих воріт. Зараз доступна широка кольорова палітра для секційних панелей , що допомагає «вписати» ворота в загальний дизайн будинку. Крім того, можна використовувати різноманітні види обробки панелей: гофр, фільонка, гладка панель, з імітацією під дерево і т.д.орота лвів дешево дешеві ціни

Таким чином, враховуючи всі перераховані вище переваги, можна зробити висновок, що автоматичні ворота можуть істотно поліпшити якість життя для власників гаражів.

Наші клієнти: ОРСП «Шувар» ТОВ «Ілта-Львів» ПАТ «Концерн-електрон» ЛФ ВАТ «Концерн ГАЛНАФТОГАЗ» СТО ТОВ «Сканія-Львів» ТОВ СУКП «Росан» ДП «Ен Джі Метал Україна» ЗАТ «Львівський автомобільний завод»